Over mij

Over mij

Dit is mijn profielfoto, behorende bij mijn blog 31flowers.

Welkom!

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Maaike, ik ben 35 jaar en samen met mijn gezin (man en twee heerlijke jongens van vier en zes jaar) woon ik op nummer 31. Graag deel ik op mijn blog alles wat mij bezig houd. Dat is vooral mijn passie voor onze tuin (die toch ieder jaar weer een beetje anders moet), mijn DSLR camera (ik kan echt heel blij worden van goed gelukte foto’s) en DIY (mijn creatieve brein is altijd wel op een nieuw project aan het broeden). Maar, de meeste passie en liefde heb ik natuurlijk voor mijn gezin. Zij reageerden gelukkig ook heel enthousiast op mijn ideeën rondom het starten van een eigen blog: “je gaat toch niet over ons schrijven”.

Verder ben ik iemand die probeert zo positief mogelijk in het leven te staan. Je moet immers het beste er van maken. Humor kan daarbij enorm relativeren en ik probeer dan ook niet alles te serieus te nemen. Een lach kan heel veel doen! Voor jezelf, maar ook voor een ander.

Bloggen is totaal nieuw voor mij. Er gaat serieus een wereld voor mij open. Hartstikke leuk, ik ervaar nu al veel plezier bij het opzetten van mijn blog. Ik hoop dat het mij lukt om taal technisch gezien leuke artikelen te schrijven en dat ik mijn creativiteit op allerlei gebied hier ook een beetje kwijt kan.

Mocht je meer willen weten, mijn contactgegevens staan op de ‘contact‘ pagina.

Veel leesplezier toegewenst!

Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge