Nieuw beddengoed voor de jongens!

Nieuw beddengoed voor de jongens!

Voor de jongens werd het eigenlijk wel weer eens tijd om nieuw beddengoed aan te schaffen. Onze jongste zoon heeft op dit moment namelijk een enorme voorkeur voor één bepaald overtrek en het is telkens een ramp als hij onder een ander overtrek moet slapen. Want ja, er moet immers ook gewassen worden. De reservedekbedovertrekken vindt hij gewoon niet zo mooi. Er moeten voor hem als dierenliefhebber dieren op staan en geen sterren of strepen.

Onze oudste zoon is ietsjes minder kritisch qua beddengoed maar ook hij kan wel een nieuw overtrek gebruiken. Ik was dan ook blij verrast toen ik van Dekbed Discounter twee dekbedovertrekken voor de kinderen mocht uitkiezen om te beoordelen. Ze hebben gelukkig genoeg keuze om de twee kritische klanten hier in huis meer dan tevreden te stemmen! Ik koos voor hen de volgende overtrekken uit:

Nieuw beddengoed voor de jongens! Ik mocht van Dekbed Discounter twee dekbedovertrekken uitkiezen voor de kinderen. En ze hadden precies wat de jongens mooi vinden!    Nieuw beddengoed voor de jongens! Ik mocht van Dekbed Discounter twee dekbedovertrekken uitkiezen voor de kinderen. En ze hadden precies wat de jongens mooi vinden!

Strijkvrij!

Beide dekbedovertrekken zijn van 100% katoen gemaakt. Persoonlijk vind ik dat altijd wel zo prettig voor een dekbedovertrek. Wat ook erg fijn is, is dat deze overtrekken allebei strijkvrij zijn. Dat scheelt toch weer! Ik ben immers niet bepaald een huishoudelijk wonder. De overtrekken zijn 140 x 200 centimeter en kunnen gewassen worden op 40 graden. De overtrekken die ik had uitgekozen zijn € 14,95 per stuk.

Hoe komen ze uit de wasmachine?

Nieuw beddengoed stop ik altijd eerst in de wasmachine alvorens er de bedden mee op te maken. Ik heb wel eens een overtrek gehad dat na het wassen er niet mooier op was geworden. Gelukkig was dat bij deze nieuwe overtrekken niet het geval. Daar ben ik blij om want het zijn prachtige overtrekken met mooie heldere kleuren.

En?

De jongens zijn hartstikke blij met hun nieuwe overtrekken. Onze jongste zoon heeft een wat kleine slaapkamer en hij slaapt nu nog op een peuterbedje. Dat scheelt immers een hoop ruimte ten opzichte van een eenpersoonsbed. Het dekbedovertrek met de dieren is voor hem natuurlijk. Ik heb het aan het voeteneind wat meer onder het matras gestopt waardoor het prima past. Over een paar maanden zal hij waarschijnlijk ook een groot bed krijgen en dan heeft hij nu in ieder geval al mooi beddengoed. Om te kijken hoe dat staat heb ik ook even het bed van zijn broer met het dierendekbed opgemaakt:

Er is nog meer keuze!

Ik kon eigenlijk moeilijk kiezen want Dekbed Discounter heeft veel mooie en leuke dekbedovertrekken in hun webshop. Deze volgende drie dekbedovertrekken vond ik ook erg mooi. Die van de jaguar is op de foto een tweepersoonsdekbedovertrek maar die is dus ook verkrijgbaar in een eenpersoons. Dus als je ook een dierenliefhebber in huis hebt, wellicht is dit een aanrader. Die met de wereldkaart met dieren is natuurlijk ook hartstikke mooi! En die met de astronaut ook. En die met de voetballertjes óók!

Kinderen eerst

Ik had trouwens ook de optie om een dekbedovertrek voor onszelf uit te kiezen. Wij hebben al in geen jaren nieuw beddengoed gekocht. Al onze overtrekken zijn nog prima in orde dus waarom zouden we dan nieuwe kopen? Op de website van Dekbed Discounter zag ik wel verschillende mooie designs dus er was wel even een twijfelmomentje. Maar de kinderen kwamen toch weer op de eerste plek en wij doen het voorlopig nog met onze oude overtrekken. Voorlopig, want ik ben wel van plan iets nieuws te gaan kopen. Bijvoorbeeld één van deze mooie overtrekken:

Boxsprings

Op de foto’s van het beddengoed wat wij hebben ontvangen is te zien dat onze oudste jongen op een boxspring slaapt. Toen hij de overstap ging maken van een peuterbedje naar een groot bed hebben we best wat winkels afgelopen op zoek naar een mooi bed. Veel kinderbedden zijn echter wit. Wit is op zich niet zo’n probleem, wij houden wel van wit in ons interieur. Maar te veel wit op een jongenskamer is het naar onze mening toch ook niet helemaal. En toen zagen we opeens de eenpersoons boxsprings en dachten, ja dat is het! De grijze kleur geeft een mooi contract met de witte muren en de stof heeft een mooie en stoere uitstraling. Het is weer eens wat ander op de kinderkamer! Bij Dekbed Discounter verkopen ze ook boxsprings. Als we voor onze jongste zoon ook besluiten een boxspring te kopen zou ik eventueel de volgende stoere bedden in de eenpersoons variant overwegen:

Klantenservice

Voor mijn blog heb ik nog niet zo heel veel reviews geschreven maar voor de toekomst heb ik wel iets bedacht voor het schrijven van reviews: iets fout doen bij de bestelling. Het klinkt een beetje raar, dat klopt. Bij de bestelling van het beddengoed had ik namelijk een foutje gemaakt waardoor ik contact moest opnemen met de klantenservice. En dat verliep eigenlijk erg snel en soepel. Ik had direct iemand aan de telefoon (dus niet eerst een keuzemenu) en het probleem was snel opgelost. Persoonlijk vind ik een klantenservice die goed werkt belangrijk. Het liefste heb je natuurlijk een snelle bestelling, een snelle levering en een perfect product. Maar soms loopt het nou eenmaal anders en moet je contact opnemen met de klantenservice. En niks is zo fijn als een snelle oplossing! Vandaar dat ik mij voorneem bij een review ook iets over het contact met de klantenservice te vermelden.

De kinderen kunnen voorlopig weer even vooruit met hun nieuwe beddengoed. Als je ook op zoek bent naar leuke dekbedovertrekken dan raad ik je zeker aan eens op de site van Dekbed Discounter te kijken. Ze hebben bovendien nog veel meer qua beddengoed, zoals kussens en matrassen. Maar ook voor de babykamer!

Koop jij vaak nieuw beddengoed?

Voor dit artikel heb ik twee producten ontvangen van Dekbed Discounter. Ik heb er een eerlijke review over geschreven.

8 gedachten over “Nieuw beddengoed voor de jongens!

    1. Strijkvrij beddengoed is inderdaad gewoon erg fijn. Al strijk ik ook het niet-strijkvrije beddengoed niet. Heb daar gewoon de tijd niet voor. (en geen zin in).

  1. Mooie overtrekken en wat een goede review heb je geschreven! Ik ben benieuwd wat voor voorkeur onze zoon zal hebben als hij wat groter is…tot nu toe neemt hij veel van zijn zus over, maar op een dag heeft hij ook een eigen wil en mening 😃 Ik strijk beddengoed nooit eigenlijk 🙈 maar wel fijn dat het bij deze al bij voorbaat niet hoeft!
    Essma onlangs geplaatst…5x | Te doen vóór het nieuwe jaar…My Profile

    1. Dankjewel Essma! Leuk om van zo dicht bij mee te mogen maken he, dat kinderen steeds meer een eigen smaak gaan ontwikkelen. En ik strijk ook nooit beddengoed hoor. Maar ik merk wel dat het strijkvrije beddengoed net even wat mooier uit de wasmachine komt. Ik heb als student een poosje als huishoudelijke hulp gewerkt bij de thuiszorg. Sommige mensen vroegen dan aan mij of ik ook even wilde strijken. Prima, geen probleem. Het was immers een mooi betaald baantje. Maar ik heb toen zoveel beddengoed, washandjes, ondergoed en zelfs sokken moeten strijken dat ik nu graag zo min mogelijk strijk. En beddengoed hoort hier dus niet bij strijkgoed 🙂

    1. Wij kopen verder ook niet vaak beddengoed. Zoveel verschillende overtrekken heb je in principe ook niet nodig. Maar een fris opgemaakt bed is inderdaad heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge