Mijn nieuwe blog-routine loopt nu al in de soep!

Mijn nieuwe blog-routine loopt nu al in de soep!

Precies een week geleden schreef ik nog zo’n leuk blogje over mijn nieuwe blog-routine. Mijn plan was om iedere dinsdag en vrijdag een nieuw artikel online te plaatsen. En vandaag schrijf ik al weer dat die nieuwe routine nu al in de soep loopt.

Gelukkig is het geen grote ramp. Wellicht maakt de titel hierboven het probleem wel groter dan het is. En, waarschijnlijk lost dit artikel gewoon alles ook op. Maar, wat is er nou eigenlijk aan de hand?

Het probleem

Ongeveer twee weken geleden heb ik mijn nieuwe routine bedacht. Ik besloot daarbij ook wat artikelen alvast vooruit te schrijven en in te plannen. Wat is dat toch ideaal. Tenminste, als je dat inplannen goed doet. Want het artikel over vliegtuigen spotten bij Schiphol en daarbij ook mijn leuke filmpje, had ik voor mijn gemak even op 17 juni gezet. Vraag mij niet waarom en vraag mij ook niet waarom dat gemakkelijk zou zijn. Vervolgens heb ik dat artikel helemaal afgemaakt en ik was erg blij mee. Maar, ik ben dus helemaal vergeten om de datum aan te passen. Dus dat artikel kwam afgelopen zaterdag al online. Waardoor ik voor vandaag geen artikel meer heb. Want ik had voor mezelf gepland om woensdag weer nieuwe blogs te schrijven.

Zodoende besloot ik maar om dit supersnelle artikel te gaan plaatsen en daarmee het probleem op te lossen. Want een blog schrijven in zo’n vijftien minuten is mij nog niet gelukt.

Vrijdag komt er weer een nieuw en leuk artikel online! En vergeet niet mijn blog over hoe je heel gemakkelijk blauwe druifjes kunt vermeerderen te lezen! Of mijn eerste filmpje te bekijken!

Loopt jouw routine ook wel eens anders dan je bedacht had?

6 gedachten over “Mijn nieuwe blog-routine loopt nu al in de soep!

 1. Dag Maaike,
  Laat gaan ,laat gaan.!!
  Ja het loopt niet altijd zoals je wilt. Een routine in laten sluipen kost tijd.live stijl wijzigen is ook zoiets. Aanpassen is ook zo’ n dingetje. “Coping”ooit van gehoord?. Heb ik geleerd op geriatrie. Als je ouder wordt ontkom je er niet aan. Dus bouw routine in van goede en fijne activiteiten, dat stabiliseert je leven. Ook daar zitten gevaren in. Je kunt star worden, en je afspraken zijn dan je hindernissen. Dus laat gaan ,laat gaan!!!. Doe wat goed voelt, en je bent zelf de enige die kan bepalen wat goed voelt. Hartelijke groet.

  1. Het is vooral dat ik zo blij was dat ik wat structuur had ingebouwd, daar vaar ik vaak wel bij. En dan loopt het zo snel alweer anders. Maar inmiddels heb ik mij er over heen gezet. Het is gelukt!

  1. Het is voor mij inderdaad wel een goede les om dat soort dingen los te laten. Wat Is er dan zo erg aan probeer ik mezelf voor te houden.

 2. Let it go, let it go 😉 Ik kan me voorstellen dat het niet makkelijk is om zo’n routine los te laten, maar soms loopt iets nu eenmaal anders dan anders. Ik had laatst bijvoorbeeld per ongeluk een artikel ingepland om 10 uur in plaats van 6 uur en kwam daar om 7 uur achter. Even voelde ik me heel stom, maar daarna dacht ik “Ach ja, de wereld vergaat niet zonder mijn blogposts” 😉
  Romy onlangs geplaatst…5 tips tegen een baaldag (voor als alles tegenzit)My Profile

  1. Ach ja, zo is het! Ik heb mezelf even laten gaan, en toen besloten dat er niks maar aan te doen was. En we gaan gewoon weer door 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge