Macro in de herfst #2 | Paddenstoelen!

Macro in de herfst #2 | Paddenstoelen!

Nog niet zo lang geleden schreef ik een artikel over fotograferen met de macrolens tijdens de herfst. Daarbij liet ik natuurlijk lekker veel foto’s zien. Ik heb nog voldoende herfstfoto’s om te laten zien en besloot er vandaag een thema aan te geven: Macro in de herfst #2 | Paddenstoelen!

Paddenstoelen

Paddenstoelen zijn vaak echt prachtig om te zien. Vooral die mooie rode paddenstoelen vormen zo’n bijzonder contrast met de andere herfstkleuren. Om een beetje variatie te creëren ben ik voor sommige foto’s flink door de knieën gegaan. Gelukkig had ik dit van te voren bedacht en had ik een kleedje mee genomen.

Normaal probeer ik bij de foto’s altijd nog een tekst te schrijven. Maar bij onderstaande foto’s weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik er bij moet schrijven. Ik denk dat de beelden maar gewoon voor zich spreken!

Kijk je mee naar de foto’s? Ik hoor graag wat je er van vindt.

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

Macro in de herfst #2 | Paddenstoelen! Vandaag het tweede deel van mijn herfstfoto's. Ik heb dit keer voor een thema gekozen: paddenstoelen!

2 gedachten over “Macro in de herfst #2 | Paddenstoelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge