Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag

Vorig jaar schreef ik een artikel met een aantal tips over leuke en gevarieerde onderwerpen voor als je eens wat anders wilt fotograferen dan bloemen met je macrolens. Eén van mijn tips ging over kleur en structuren. Je kunt met je macrolens namelijk heel mooi bepaalde kleurvakken in beeld brengen. Daarin komen dan verschillende structuren heel mooi naar voren.

Tentoonstelling

Vandaag laat ik mijn mooiste foto’s zien in het thema ‘Kleur en Structuur’. Ik heb namelijk nog zo veel mooie foto’s van het afgelopen jaar dat ik het wel weer eens tijd vond wat te laten zien. Maar, de foto’s spreken eigenlijk een beetje voor zich. Ik heb er weinig tekst bij. Vandaar dat ik dit artikel als een soort tentoonstelling of expositie beschouw. Ik ben benieuwd wat je van mijn foto’s vindt maar ik hoop eigenlijk vooral dat je er misschien wat inspiratie uit haalt om ook weer lekker aan de slag te gaan met de macrolens!

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag. Vandaag laat ik mijn mooiste foto's zien in het thema "Kleur en Structuur'. Aangezien de foto's voor zich spreken, beschouw ik het als een mini-expositie. Kijk je mee?

Ben je eventueel geïnteresseerd om meer te lezen over fotografie of macrofotografie? Fotograferen is één van mijn hobby’s en ik schrijf er graag over. Lees bijvoorbeeld ook eens de volgende artikelen:

Mijn nieuwe macrolens

Macrofotografie: Tulpenmania

5x ideeën voor macrofotografie

Macro in de herfst #1 – Ook in de herfst is er nog genoeg te fotograferen

Macro in de herfst #2 | Paddenstoelen!

Macrofotografie in de sneeuw!

Macrofotografie in de herfst #3

Handboek macrofotografie – Maak groot wat klein is

Macrofotografie in de winter – Valt er nog wat te fotograferen?

6 gedachten over “Kleur fotograferen! | Met de macrolens aan de slag

  1. Mooie plaatjes! Ik heb gisteren een nieuwe SLR gekocht. Mijn camera was aan vervanging toe. Zelf zou ik geen macro lens kopen, maar dat heeft er vooral maken dat daar qua fotografie niet mijn interesse in ligt. Ik werk graag met mensen. Misschien moet ik dat eens laten zien op mijn blog. Anyways… mooi!
    Sheila onlangs geplaatst…Stel je vragen en ik beantwoord zeMy Profile

    1. Oh wat tof dat je een nieuwe camera hebt gekocht! Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor camera je hebt gekocht. Hee! Die vraag ga ik nog even bij jouw blog plaatsen! Een fotoserie op je blog zou ook zeker leuk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge