Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer

Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer

Tien jaar geleden waren mijn man en ik ons aan het oriënteren op de vakantiebestemming van de zomervakantie van 2008. We hadden verschillende bestemmingen op ons lijstje staan toen wij erg goedkope vliegtickets naar Dublin tegenkwamen. En met goedkoop bedoel ik ongeveer €0,02 per ticket. Natuurlijk waren wij wel zo realistisch om te beseffen dat daar nog wat toeslagen en dergelijke bovenop zouden komen maar het haalde ons wel over de streep om de reis naar Ierland te boeken. De tickets hadden we geboekt en daarna regelden we een huurauto om het land zelf te gaan ontdekken.

En wat hebben wij in Ierland genoten. Wat is dat een fantastisch mooi land. Het land is ook echt ideaal om met een huurauto in rond te trekken. Je moet natuurlijk wel even wennen om aan ‘de andere’ kant van de weg te rijden en dat er af en toe een paar of een heleboel schapen op de weg lopen. Maar dat hoort bij de beleving van een ander land. Kortom, het was voor ons een hele mooie en bijzondere reis.

Foto’s als aandenken

We hebben in Ierland heel veel foto’s gemaakt. Ierland is namelijk een behoorlijk fotogeniek land. Kastelen, ruïnes, heuvels, schapen, kliffen, Dublin en de kust; het is allemaal prachtig op de foto’s. Toch hebben wij nooit een mooie foto van die vakantie in Ierland groot laten afdrukken om in huis op te hangen. En dat werd wel eens tijd!

Fotofabriek benaderde mij onlangs en vroeg mij of ik interesse had om een foto op canvas van hen uit te proberen en er een review over te schrijven. Dat leek mij natuurlijk een goed plan. Het was nog wel even zoeken in de ‘Ierland-map’ op de computer welke foto we hiervoor zouden gaan gebruiken. Het werd uiteindelijk een foto van de ‘Cliffs of Moher’. Dit zijn adembenemende kliffen aan de westkust van Ierland. Ongeveer tussen Galway en Limerick in.

Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer. Ik mocht van Fotofabriek een canvas uitproberen en er een review over schrijven. Natuurlijk werd dat een foto van Ierland!

Canvas in een strakke inrichting

Een poosje geleden alweer schreef ik een review over een panoramafoto op hardschuimplaat. Ik schreef toen dat hardschuimplaat zo’n mooie en strakke uitstraling heeft en hoe dat zo mooi bij onze inrichting past. Toch kozen we dit keer voor een canvas. Wij hebben in huis namelijk twee hoekplanken gemaakt waar wij wat accessoires op hebben staan waaronder een aantal fotolijsten. Toch merken we dat een strakke of moderne inrichting soms wat sfeer mist. Zodoende kwamen wij op het idee om de canvas op één van de hoekplanken neer te zetten in plaats van ergens op te hangen. En hoe kan het ook anders, wij zijn enorm blij met het resultaat!

Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer. Ik mocht van Fotofabriek een canvas uitproberen en er een review over schrijven. Natuurlijk werd dat een foto van Ierland!De kwaliteit en service

Ik ben eigenlijk heel erg tevreden over de kwaliteit van de ontvangen foto op canvas en de service van Fotofabriek. De canvas is heel degelijk waardoor ik het uitermate geschikt vindt om neer te zetten. Aan de achterkant is eventueel een uitsparing gemaakt waardoor je het natuurlijk ook kunt ophangen.

Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer. Ik mocht van Fotofabriek een canvas uitproberen en er een review over schrijven. Natuurlijk werd dat een foto van Ierland!

Tijdens onze vakantie in Ierland had ik nog mijn analoge spiegelreflexcamera mee en een kleine digitale compactcamera. Voor de canvas heb ik een foto gebruikt die wij hebben gemaakt met de kleine compactcamera. De ingescande foto’s die ik maakte met mijn spiegelreflexcamera zijn namelijk wat korrelig. Ondanks dat de foto dus van wat mindere kwaliteit is dan de foto’s die ik tegenwoordig maak, is de canvas mooi scherp en precies goed van kleur. Dat verraste mij eerlijk gezegd!

De service van Fotofabriek is daarnaast ook perfect. Het bestellen gaat makkelijk en snel en ik had de canvas ook erg snel in huis. Persoonlijk raad ik Fotofabriek dus zonder twijfelen aan. Bovendien heeft Fotofabriek regelmatig leuke kortingsacties, dus het is zeker de moeite waard om hun website eens te bekijken.

Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer. Ik mocht van Fotofabriek een canvas uitproberen en er een review over schrijven. Natuurlijk werd dat een foto van Ierland!Ben jij wel eens in Ierland op vakantie geweest?

Voor dit artikel heb ik een product ontvangen van Fotofabriek. Ik heb er een eerlijke review over geschreven.

8 gedachten over “Ierland op canvas | Eindelijk een foto van Ierland in de woonkamer

    1. Dankjewel! Ja die tickets waren echt een koopje. Volgens mij waren ze zo rond de tachtig euro per persoon uiteindelijk. Ook nog redelijk goedkoop. Maar we huurden daar wel een auto en dan kom je qua bedrag uiteindelijk wel weer redelijk op de prijs van een normale vakantie. Maar het is daar wel schitterend hoor!

    1. Dankjewel! Wij zijn ook heel blij met dat hoekje. Er was heel lang niks en toen kwamen we op dit idee en dan denk je ‘dat hadden we eerder moeten doen’. Die tickets waren inderdaad een koopje. Er kwamen nog wel toeslagen bij en volgens mij kwam het totaal uit op iets van tachtig euro per persoon. Ook nog redelijk goedkoop. Soms een beetje mazzel hebben!

    1. Daar sla je de spijker op zijn kop! Je moet er tijd voor maken om foto’s te laten afdrukken en ophangen. Wij hebben ook een paar wissellijstjes in huis waar ik foto’s van de kinderen in heb. Ik had mij ooit voorgenomen daar ieder jaar nieuwe foto’s in te doen, maar ik loop alweer twee jaar achter 🙂

    1. Dankjewel! Ierland is echt prachtig en een aanrader om eens heen te gaan. Bovendien regent het daar helemaal niet zo veel zoals men vaak denkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge