Een pakket voor 31 Flowers!

Een pakket voor 31 Flowers!

Een poosje geleden ontving ik een leuke mail van Viking. Viking is een groot bedrijf dat kantoorbenodigdheden verkoopt. Ik kon eerst niet geloven dat ik een dergelijk mailtje echt had ontvangen. Er werd mij namelijk gevraagd of ik interesse had in een vrijblijvend pakket met daarin een gids voor bloggers met informatie over hoe je van je blog een bedrijf kunt maken en allerlei leuke spulletjes die handig zijn bij het bloggen. Natuurlijk had ik daar wel interesse in!

In alle eerlijkheid heb ik wel beantwoord dat ik mijn blog pas net begonnen ben en dat ik nog niet weet of ik er überhaupt een bedrijf van wil maken. Mijn blog is op dit moment een hobby voor mij maar ik vind het reuze interessant om te lezen hoe je stap voor stap je blog tot een hoger niveau kunt tillen. Voor mijn gevoel is het verdienen aan een blog zoals een echte baan voor weinigen weggelegd. Dus dat streef ik zeker niet na. Maar steeds beter worden in bloggen, mezelf ontwikkelen erin en ontdekken wat wel en niet bij mij past, dat is wél iets waar ik voor ga. Dus echt werk maken van mijn blog zie ik in de nabije toekomst nog niet gebeuren, maar ik maak wel degelijk werk van mijn blog!

Onlangs kreeg ik voor mijn blog een heel leuk pakket toegestuurd van Viking. Een echt pakket voor mijn blog! Ik voel me natuurlijk enorm vereerd en ben er heel erg blij mee. In dit artikel vertel ik er meer over.

Het pakket!

En toen kreeg ik dus een grote doos thuis bezorgd! Het pakket was geadresseerd aan 31 Flowers. Zo leuk! Ja, ik voelde me op dat moment echt heel wat! Ik voelde me zo vereerd dat ik zo’n pakket mocht ontvangen en ik was als een kind zo blij toen ik zag dat er naast leerzame, ook leuke en handige spulletjes in zaten.

Onlangs kreeg ik voor mijn blog een heel leuk pakket toegestuurd van Viking. Een echt pakket voor mijn blog! Ik voel me natuurlijk enorm vereerd en ben er heel erg blij mee. In dit artikel vertel ik er meer over.

Eén van mijn favoriete spulletjes die er in zaten waren twee lenzen voor mijn smartphone. Een fish eye lens en een macrolens. Met de macrolens kan ik nu ook met mijn smartphone macrofoto’s maken. Dat heb ik natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Bovenstaande foto is trouwens een beetje onnatuurlijk. Ik maak namelijk altijd foto’s met mijn smartphone met de smartphone in mijn rechterhand. Maar met mijn spiegelreflexcamera fotografeer ik ook met de camera in mijn rechterhand. Eigenlijk gebruik ik altijd beide handen maar met mijn rechterwijsvinger druk ik de ontspanknop in. Dus voor de foto heb ik even mijn smartphone in mijn linkerhand genomen.

Onlangs kreeg ik voor mijn blog een heel leuk pakket toegestuurd van Viking. Een echt pakket voor mijn blog! Ik voel me natuurlijk enorm vereerd en ben er heel erg blij mee. In dit artikel vertel ik er meer over.

In het pakket zat ook nog een aantal mooie fineliners. Handig voor handlettering! Zoals hierboven te zien is heb ik daar na mijn workshop handlettering weinig meer mee gedaan. Verder dan de lettertypes op de foto kwam ik even niet.

Naast de map met nuttige informatie over hoe je van je blog je werk kunt maken, de lenzen en de pennen, zaten er ook nog zaadjes in voor vetplantjes (heel toepasselijk voor 31 Flowers!), een hippe bureaulamp, een laptopverhoger, kabelbevestigers en oploskoffie. Je snapt denk ik wel waarom ik dus zo blij was, en ben.

Een vrijblijvend pakket, maar toch een artikel

Waarom schrijf ik hier over? Het was immers een vrijblijvend pakket en daarom ben ik niks verplicht. Ik vind dit artikel echter wel een leuke manier om aan mijn familie en vriendinnen die altijd mijn blog trouw lezen te laten weten dat dit blijkbaar ook bij het bloggen hoort. Viking had twintig bloggers hiervoor geselecteerd en dat ik er daar één van mag zijn, daar ben ik apetrots op. Bovendien is dit artikel ook een fijne manier om dit niet te vergeten. Het fijne gevoel dat ik had toen ik die eerste mail las en het enthousiasme dat ik had bij het uitpakken van het pakket, dat lees ik graag nog weer eens terug. Wellicht blijft het bij dit ene pakket voor 31 Flowers. Die kans is natuurlijk aanwezig, zo realistisch ben ik wel. Maar misschien ook niet, zo positief ingesteld ben ik toch ook weer.

Maar, op dit eerste en super leuke pakket zal ik altijd met een trots gevoel terug kijken. Een pakket die mij blij heeft gemaakt maar ook enthousiast heeft gemaakt om lekker door te gaan met bloggen en werk te maken van mijn blog!

Viking heeft zelf ook een blog geschreven over dit project. Op de website van Viking kun je bovendien ook de informatie vinden die bij mij in de map zit; over hoe je van je blog je bedrijf kunt maken. En als je wilt weten welke bloggers nog meer zo’n pakket hebben gekregen zou je op social media kunnen zoeken op #maakwerkvanjeblog.

Heb jij ambities om van je blog je werk te maken? Of maak je vooral werk van je blog?

21 gedachten over “Een pakket voor 31 Flowers!

  1. Dankjewel! Bloggen als hobby, daar gaat ook al veel tijd in zitten hè. Daar ben ik inmiddels ook al achter. Ik vind het ook belangrijk dat het leuk moet blijven.

  1. Dat is zeker een groot geluk! En daar werk je ook hard voor denk ik! Ik was met dit eerste pakket inderdaad een erg blij mens! En nog steeds 🙂

 1. Wat fijn dat je zo’n plezier beleeft aan je blog. Lekker doorgaan!

  Ik kan me voorstellen dat je helemaal blij wordt van zo’n pakket.

  Jouw teksten lezen lekker weg, dus wie weet waar het schip strand😉

 2. Super leuk, zeg. Het is altijd leuk om iets te krijgen en al helemaal als je er iets aan hebt. Zelf zou ik het niet willen; geld verdienen aan mijn blog. Tenminste dusdanig dat ik er van kan leven (als extraatje is het nooit verkeerd). Dan gaat het voor mij een moeten worden en zoals ik laatst al schreef, de kwaliteit die ik nu heb kan ik dan echt niet meer borgen. En een ‘moeten’ gaat mij ontzettend tegen staan. Plus ik vind mijn baan gewoon leuk :). Ik heb wel respect voor iedereen die het wel kan/doet, hoor. Want je krijgt het niet voor niets en het is leuk als je het als een hobby kan blijven zien waar je toevallig voor wordt betaald 🙂
  Sheila onlangs geplaatst…Backpacken met kinderen: 10 onmisbare itemsMy Profile

  1. Precies, zo denk ik er ongeveer ook over. Bloggen als hobby kost al best veel tijd. En ik denk dat je echt heel veel tijd moet investeren eer dat je wat gaat verdienen. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik het leuk vind. En daar versta ik ook onder om mijn blog steeds mooier en beter te maken. Ik vind een eigen blog echt zo’n leuke manier van jezelf ontwikkelen!

 3. Ik kan me voorstellen dat je het geweldig vond dat dit pakket bij je werd bezorgd. Heel leuk artikel heb je er van gemaakt.
  Het bloggen is voor mij een hobby naast mijn werk. Ik vind het leuk als er een vraag komt voor een leuke passende samenwerking. Wie weet wat er volgd 😉
  Lisette onlangs geplaatst…10 Verkleedideeën KinderenMy Profile

  1. Oh leuk! Het was nog een hele doos hè! Leuk dat je als doel hebt meer uit je blog te halen. Ik heb je blog pas net ontdekt en lees je graag!

 4. Wat ontzettend leuk dat je een pakket voor je blog hebt ontvangen en dan ook nog eens een pakket met spullen waar je echt iets mee kunt. Zo tof, die lenzen voor je smartphone! En ik vind dat je er op een mooie manier in staat: je hoeft van je blog niet je werk te maken, maar je kunt wel werk maken van je blog. Ik vind het ook leuk om op z’n tijd een pakketje te ontvangen, maar heb niet de ambitie om van mijn blog mijn hoofdinkomstenbron te maken. Het lijkt me maar een gedoe als je zelf achter opdrachten aan moet om de huur of hypotheek te kunnen betalen 😉
  Romy onlangs geplaatst…New in: Diana Leeflang stationery bij KruidvatMy Profile

  1. Dankjewel! Zo sta ik er dus ook in! Wie weet wat de toekomst brengt, maar ik vind mijn blog op dit moment vooral het leukste als hobby. Ook omdat er nog genoeg andere verplichtingen zijn.

 5. Dag Maaike,
  Ik lees met veel plezier je blog. Ik reageer niet altijd.
  Soms spreekt het me niet aan maar als het over foto s gaat lees ik altijd. Wat leuk zo n onverwachts presentje. Veel plezier ermee.
  Een leuke stimulans om door te gaan met je blog.

  1. Dankjewel! Helemaal prima hoor! Ik vind het al hartstikke leuk dat je af en toe wat leest! Dat pakket was echt super leuk, ik ben er zo trots op! En het is inderdaad een fijne stimulans om lekker door te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge