Door omstandigheden even een pauze op mijn blog

Door omstandigheden even een pauze op mijn blog

Er zullen vast lezers zijn die het is opgevallen dat er al een poosje geen nieuw artikel op mijn blog is verschenen. Vandaag licht ik toe waarom dat zo is en waarom dat voorlopig ook even zo blijft.

Vier weken geleden heeft mijn zoon zijn bovenbeen gebroken. Helaas was het een bijzondere of een gecompliceerde breuk waardoor hij een paar weken in het ziekenhuis moest blijven. Wij zijn natuurlijk veel bij hem gebleven. Het was en is nogal een heftige en intensieve tijd.

Logischerwijs is het schrijven van artikelen er totaal bij ingeschoten. Enerzijds kan ik mij daar prima bij neer leggen maar anderzijds vind ik het ook jammer omdat ik juist zo lekker bezig was met het verder opbouwen van mijn blog. Maar, van half werk word ik ook niet vrolijk en zodoende heb ik besloten voorlopig een pauze in te lassen op mijn blog. Ook met het oog op de zomervakantie lijkt mij dat voor mijzelf een verstandig besluit. Op deze manier gaat al mijn energie naar de zorg voor mijn kind en hopelijk een voorspoedig herstel en naar het genieten van mijn gezin.

Vanaf 1 september zullen er weer nieuwe artikelen verschijnen op mijn blog.

8 gedachten over “Door omstandigheden even een pauze op mijn blog

    1. Dankjewel Roelina! Fijn om zo’n lieve reactie te krijgen. Mijn blog helemaal links laten liggen is toch niet gelukt, ik probeer momenteel namelijk nog wel op verschillende reacties nog even te reageren.

    1. Dankjewel voor je lieve reactie Sheila! Onze zomer en vakantie is dit jaar helaas wat anders als normaal. Maar we zijn positief hoor. We kijken vooral naar de dingen die we wél kunnen ondernemen en genieten daar dubbel van. Ik heb trouwens ook nog op wat ‘oude’ reacties gereageerd.

    1. Dankjewel voor je lieve reactie! Het was echt even een goed besluit om een pauze te nemen met mijn blog. Eerlijk gezegd voelt het zo goed om het volgend jaar zomer misschien wel wéér te doen. Maar nu eerst maar zorgen dat mijn zoon weer de oude wordt! Ik probeer trouwens nog wel even te reageren op een aantal reacties. Wellicht weet je helemaal niet meer dat je op bepaalde artikelen van mij hebt gereageerd en denk je ‘ waar gaat dit over?’ Ik vind het gewoon fijn om overal nog even op te reageren 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge