7 x quotes | Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn!

7 x quotes | Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn!

Pinterest, ik houd er van. Momenteel is mijn relatie met Pinterest redelijk rustig. Maar er zijn ook periodes dat ik er geen genoeg van krijg. Pinterest is gewoon een onuitputtelijke bron van inspiratie op allerlei gebied. Ik zoek er veel dingen op voor DIY projecten. Wat bijvoorbeeld leuk is om samen met de kinderen voor Vaderdag te knutselen, of met kerst. Waarom moeilijk doen en zelf iets verzinnen als er zoveel leuke suggesties te vinden zijn? Daarnaast zoek ik er ook dingen op voor de tuin. Hoe je bijvoorbeeld bepaalde planten kunt vermeerderen. Of wat je juist wel of niet in de compostbak moet doen. En ook toen ik mijn blog ging opstarten, vond ik veel info op Pinterest! Bovendien biedt Pinterest ook mooie quotes. Daar kan ik ook helemaal in opgaan. Ik houd gewoon wel van mooie quotes die precies zeggen waar het op staat. Grappige quotes vind ik daarnaast ook altijd fijn om te lezen. En eyeopeners, ja hoor, kom maar door!

De quotes

Vandaag heb ik zeven quotes op een rijtje gezet die ik zelf erg mooi vind. Ze moedigen mij in ieder geval op een grappige of inspirerende manier aan om mezelf te zijn. Want jezelf zijn is niet altijd zo gemakkelijk. Vaak zit er onbewust toch ergens een behoefte om te doen wat anderen doen, of te zijn wat normaal is. Terwijl dat in feite natuurlijk onzin is. Normaal bestaat immers niet. En dan is zo’n avondje pinnen op Pinterest zo slecht nog niet, het zet je weer met beide benen op de grond!

7 x quotes | Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn! Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

7 x quotes | Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn! Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn. Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn. Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn. Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn. Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn. Er zijn immers al zoveel anderen. En 'normaal' bestaat niet eens.

Kijk jij ook graag op Pinterest? En lees je ook graag quotes?

15 gedachten over “7 x quotes | Mooie, grappige en inspirerende quotes die je aanmoedigen altijd jezelf te zijn!

 1. Ik begrijp helemaal wat je bedoeld! Haha…ik smul ook van quotes en daarom kan je die regelmatig op mijn IG vinden. Mijn favorieten zijn die van ‘Your World Within’ en Les Brown. Mede door deze motiverende quotes ben ik ooit in 2015 begonnen met hardlopen. Eerlijk waar. Nu train ik voor de halve marathon! ✨💕
  Essma onlangs geplaatst…Moederschap | Hoe ik dat beleef…My Profile

  1. Ja, heerlijk die quotes he. Ook omdat er zo veel afwisseling in zit. De ene keer ga ik helemaal op in humoristische quotes op Pinterest en de andere keer de inspirerende. Wat knap dat je traint voor een halve marathon! Ik ga binnenkort ook weer starten met hardlopen.

 2. Ik ben eigenlijk helemaal niet thuis in Pinterest! Ik heb de pin-functie wel op mijn blog geïnstalleerd, maar heb zelf geen account bij Pinterest. Misschien zou ik me er toch eens meer in moeten verdiepen. Ik houd zeker van quotes en zoek altijd leuke en passende uitspraken uit voor bij mijn Instagram foto’s.
  Amy onlangs geplaatst…Back to Nature in Yosemite National ParkMy Profile

  1. Dank voor je reactie! Als je van quotes houdt, is Pinterest echt een aanrader. Soms zoek ik er ook mooie passende zinnen op voor bijvoorbeeld op een kaartje naar iemand. Pinterest kan trouwens wel een beetje verslavend zijn hoor!

  1. Ja heerlijk om af en toe lekker door wat quotes te neuzen he. Ik houd daar ook wel van. En inderdaad quotes die niet al te cliché zijn, blijven vaak wel het beste hangen.

 3. Ja joh, ik ben gek op pinterest. Als ik het aantal volgers wat ik daar had nou op mijn blog zou hebben 😉

  Ik heb zelf ook een map met quotes. Mijn favorieten zijn natuurlijk de reis quotes. Ik draag een quote op mijn armband die ik heel toepasselijk vind op mij:

  I travel not to escape life, but for life not to escape me.

  En ook aan de binnenkant van onze trouwringen zit een spreuk. Hij: therefore I live. Ik: therefore I travel. En dat komt dan mooi samen.
  Sheila onlangs geplaatst…Onze week Center Parcs met Disney + WIN kortingscodeMy Profile

  1. Ik dus ook! Fijn dat je zoveel volgers hebt op Pinterest! Ik echt totaal niet maar ik volg zelf ook maar heel weinig anderen. Ik ben echt gek op Pinterest maar ik snap nog niet helemaal het nut van iemand volgen op Pinterest. Ik kon jou of je blog trouwens niet vinden op Pinterest. Misschien een idee om je blog er aan te koppelen. Als je zo veel volgers hebt, vinden zij jouw blog misschien ook wel interessant!

   1. Je vindt me onder ‘wicked sheila’. Je vindt mijn pinterest wel als je op de ‘about me’ (die gewoon Sheila heet) pagina gaat op mijn blog. Maar het is wel een goede opmerking. Eens kijken of ik het ergens anders meer toegankelijk kan maken.

    Ik gebruik pinterest eigenlijk niet voor het bloggen. Gewoon voor mezelf voor het verzamelen van prachtige plaatjes (omdat ze gewoon… prachtig zijn) en voor inspiratie mappen. Ik denk dat ik veel volgers heb omdat ik alleen maar kwalitatieve mooie plaatjes wil hebben. Een groot nut is er niet van het volgen van iemand (je kan ook specifiek een bord volgen). Behalve als jij iets verzamelt en je merkt dat iemand anders een bord heeft wat jij interessant vindt. Als je die volgt, krijg je elke keer te zien wanneer die persoon weer iets pint.
    Sheila onlangs geplaatst…8 tips voor het aanschaffen van je eerste corsetMy Profile

    1. Ik heb je gevonden hoor! En inderdaad een goede tip om wat beter op de kwaliteit te letten van de afbeeldingen die ik pin. Ik heb sowieso in gedachte om eens door alle borden te gaan en eens flink op te ruimen. Dat helpt soms ook wel.

  1. Oh, door jouw quote voel ik me ook enorm aangesproken! Awkward is my specialty, die ga ik onthouden. Ik zoek inderdaad ook veel op op Pinterest en voor mijn blog pin ik al mijn afbeeldingen er op. Maar, heel veel bezoekers krijg ik er nog niet door. Al zie ik wel verschil per artikel. DIY artikelen hebben tot nog toe een paar bezoekers getrokken via pinterest en de rest eigenlijk niet. Behalve dit quotes artikel dan, hier komen ook weer bezoekers op af. ‘Pinterest verder uitzoeken’ staat al best lang op mijn to do lijst, want ik lees best vaak dat Pinterest goed is voor je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge