31 Flowers gaat offline

31 Flowers gaat offline

Het komt vast niet als een enorme verrassing dat ik ga stoppen met mijn blog. Ik heb immers al ruim een half jaar geen nieuwe artikelen meer op mijn blog gepubliceerd.

In juli schreef ik dat ik even een pauze nam met mijn blog. Mijn jongste zoon had zijn bovenbeen gebroken en daardoor had ik natuurlijk andere prioriteiten. Na de zomervakantie gingen beide kinderen weer naar school en verwachtte ik weer wat meer tijd te hebben voor mijn blog. Helaas kwam het schrijven er telkens maar niet van.

Een blog onderhouden kost best wel veel tijd en die tijd besteed ik op dit moment liever aan andere dingen. Eind februari loopt mijn overeenkomst met de provider af en moét ik wel een keuze maken. Stop ik definitief of niet?

Ik heb voor het eerste gekozen. Ik zie het gewoon niet gebeuren dat ik het bloggen de komende maanden weer ga oppakken. En ik vind een jaar verlening te kostbaar om zomaar te doen terwijl ik niks met mijn blog doe.

Dus ja, 31 Flowers gaat offline. Ik vind het oprecht jammer. Zeker als ik zie dat mijn blog maandelijks nog door ruim 700 unieke bezoekers gelezen wordt, zonder dat ik nieuwe artikelen plaats. Bloggen is zo’n leuke hobby. Helaas ook een hobby die veel tijd kost.

Wellicht gaat 31 Flowers ooit weer online maar voor nu is het goed zo.

Heel erg bedankt voor het bezoeken en lezen van mijn blog!

Maaike


4 gedachten over “31 Flowers gaat offline

  1. Hallo Maaike,
    Even een berichtje om je te bedanken voor al je leuke blogs. Ik heb ervan genoten. Jammer dat je er (een poosje) mee stopt. Al snap ik best dat iedere week meerdere blogs schrijven veel tijd kost waardoor andere, leuke, dingen weer in de knel komen. Succes met alles wat je nu gaat ondernemen en tot ziens.
    Hartelijke groet van Charlotte van der Valk

  2. Hey Maaike,
    ik snap je beslissing. Al vind ik het uiteraard wel jammer. Ik kwam hier graag lezen, ookal reageerde ik niet op alles. Ik wens je alvast heel veel succes in je offline-leven en wie weet kom je plots weer tevoorschijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.