31 days: De afgelopen maand (oktober)

31 days: De afgelopen maand (oktober)

Hoe is het mogelijk? De maand oktober is morgen alweer voorbij! Vandaag is het 31 oktober en tijd voor mijn maandoverzicht! Benieuwd naar wat wij de afgelopen maand ongeveer allemaal gedaan hebben? Lees dan lekker verder.

Bedankt lieve lezers

Eigenlijk wil ik vooral beginnen met alle lieve lezers bedanken voor het lezen van mijn artikel waarin ik mijn gevoel beschrijf over het missen van mijn broer. Ik heb er heel veel mooie en lieve reacties op gekregen en dat geeft mij een erg fijn gevoel. Daarnaast weet ik dat het artikel ook door veel lieve mensen is gelezen die geen reactie achter hebben gelaten maar mij wel een warm hart toe dragen. Dus ook die lezers wil ik graag bedanken.

Dikkertje Dap

Aan het begin van de maand zijn wij voor het eerst met zijn viertjes naar de bioscoop geweest. We gingen naar de film ‘Dikkertje Dap’. De kinderen vonden de film erg leuk en wij hebben onszelf ook goed vermaakt. Wij gaan eigenlijk nooit met de kinderen naar de bioscoop, dit was voor ons de eerste keer. Daarom was het ook wel een bijzonder uitstapje. Als je nog niet naar ‘Dikkertje Dap’ bent geweest, lees dan vooral mijn uitgebreide review.

De maand oktober is alweer zo goed als voorbij! Waar blijft de tijd? Lees je mij met mijn maandoverzicht?

Weer een jaartje er bij

Deze maand was ik ook nog eens jarig! Ik ben 35 geworden. Wat een getal… Eerlijk gezegd geef ik nooit zo veel om mijn verjaardag. Wat mij betreft mag de dag gewoon voorbij gaan net als alle andere dagen. Natuurlijk vind ik het leuk om ‘s ochtends lekker vertroeteld te worden door man en kinderen maar ik houd er gewoon niet zo van om in het middelpunt te staan. Per post kreeg ik dit jaar trouwens best veel kaartjes op mijn verjaardag. Echt heel erg attent. Er zat zelfs een heel mooi kaartje bij met gedroogde bloemen, die past erg mooi bij mijn blog!

De maand oktober is alweer zo goed als voorbij! Waar blijft de tijd? Lees je mij met mijn maandoverzicht?

Lieveheersbeestjes

De herfst is één van de mooiste periodes om naar het bos te gaan. Helemaal het begin van de herfst als er nog lekker veel kleur is en het zonnetje nog zo heerlijk warm kan zijn dat je misschien wel zonder jas er op uit kunt gaan. Dat soort uitstapjes vind ik altijd optimaal genieten. Toen wij in het bos waren en ik even stond te wachten omdat er weer met wat grote takken gesleept moest worden, dacht ik wat zitten er hier toch veel vliegjes of mugjes. Ik voelde constant ‘gevlieg’ om mij heen en tegen mij aan. Maar toen ik eens goed keek bleken het allemaal lieveheersbeestjes te zijn! In oktober gaan ze naar verluid met zijn allen op zoek naar een plek om te overwinteren. Ik stond op dat moment vlakbij een boom die schijnbaar ideaal is om de winter in door te brengen. Wat er zaten toch veel lieveheersbeestjes op! Het vloog af en aan. Het is niet gelukt een goede foto te maken van die drukte, maar met onderstaande foto ben ik toch ook wel dik tevreden!

De maand oktober is alweer zo goed als voorbij! Waar blijft de tijd? Lees je mij met mijn maandoverzicht?

Herfstvakantie

De laatste week van oktober was het bij ons herfstvakantie. De kinderen waren wel toe aan een weekje vakantie. De jongens hebben een paar nachten bij opa en oma gelogeerd. Tijdens die logeerpartij heb ik zelf een poging gedaan om in huis weer even flink op te ruimen. Ik ben begonnen op zolder en heb een flinke zak kunnen vullen met kleding die niet meer gedragen gaat worden. Deze week is er een kledinginzamelactie op school dus dan kan die zak mooi ingeleverd worden. Verder heb ik de kamers van de jongens ook weer even een grote beurt gegeven. Op een avond zijn we nog naar de Ikea geweest voor een aantal dingen, daarover volgt binnenkort meer! Wij hebben de jongens opgehaald van het logeren en op de terugweg zijn we naar ‘Doe s gek’ in Zwolle geweest.

Doe s gek!

‘Doe s gek!’ is een evenement in de IJsselhallen van Zwolle. Het is moeilijk te omschrijven wat het evenement precies is. Ik deed een poging om kort en bondig hier iets over te schrijven maar het werd toch te lang waardoor ik besloot er een aparte review over te gaan schrijven. Deze komt spoedig online! Wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt in de IJsselhallen met lego, skelters, spelcomputers, luchtkussens en ander speelgoed.

De maand oktober is alweer zo goed als voorbij! Waar blijft de tijd? Lees je mij met mijn maandoverzicht?

Best gelezen artikelen

De afgelopen maand zijn er verder geen grote veranderingen geweest op mijn blog. Ik schrijf gewoon lekker verder en blijf er enorm vele plezier in houden. De vijf artikelen die de afgelopen maand het beste gelezen zijn, zijn de volgende:

Wellicht staat er nog een leuk artikel bij die je toevallig hebt gemist. Ik vind het zelf heel bijzonder dat het artikel over het missen van mijn broer zo vaak is gelezen! Nogmaals bedankt daarvoor! Op naar de volgende maand!

Heb jij een leuke oktobermaand gehad?

8 gedachten over “31 days: De afgelopen maand (oktober)

    1. Een maandoverzicht is wel een dingetje hoor. Ik overweeg juist namelijk om er misschien al weer mee te stoppen en over te gaan op af en toe een overzichtje met leuke dingen, en niet iedere maand. Een maand vliegt zo snel voorbij!

  1. Van harte meid! Ik heb ook niet zoveel met mijn eigen verjaardag en wel om precies dezelfde reden als jij! Daarentegen vind ik het wel heerlijk om een ander in het zonnetje te zetten! Wat een leuk handschrift heb je! Tenminste, als jij dat geschreven hebt! 👌🏻 Zo maakte ik de ‘t’ ook altijd op de basisschool. Een prachtige foto van het lieveheersbeestje! 😍
    Essma onlangs geplaatst…Travel | Paradijselijk mooi Bora BoraMy Profile

    1. Dankjewel! Eerst dacht ik dat het aan mij lag, dat ik niet zo veel op heb met het vieren van mijn eigen verjaardag. Maar soms hoor ik gelukkig meer mensen met datzelfde gevoel. En inderdaad, ik zet ook liever iemand anders in het zonnetje. Het is trouwens niet helemaal mijn handschrift hoor. Ik heb het wel zelf geschreven maar ik probeerde een beetje te oefenen met handletteren. Het is dus één van mijn ‘handletterhandschriften’. Op de één of andere manier voelt het altijd een beetje nostalgisch om de ‘t’ of ‘k’ zo lekker anders dan normaal te schrijven. Je bent je trouwens ook veel bewuster van alle letters.

  2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je, geheel in de stijl van je blog, een kaart met gedroogde bloemen hebt ontvangen! Heerlijk dat jullie van de herfstvakantie konden genieten de afgelopen maand. Ik ben trouwens erg benieuwd naar dat event. De naam alleen al klinkt heel interessant 😉

    1. Dankjewel! Ja leuk he van die kaart! Dat vond ik ook erg leuk. Dat evenement was echt leuk. De kinderen hebben genoten. De sfeer zat er trouwens ook meteen al goed in. Toen we de parkeerplaats opreden en een parkeerkaartje kochten bij de parkeerwacht werd ons meteen gevraagd of we al zin hadden om de hele dag lekker gek te doen. Nou, dat hoef je ons geen tweede keer te vragen! Toevallig vandaag trouwens het verslag op mijn blog gezet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge